Ако има дечица именно там се ражда и потребността от впечатяващи и забавни подаръци, за да ги изненадат и зарадват без значение дали става дума за Коледа, рожден ден, имен ден, ден на детето или пък съвсем друго.

Имайки предвид богатия вариант от продукти, предлагани в детските интернет магазини решаването взема доста време и желае известно проучване.

Възрастта на детето е главен елемент при намирането на най-хубавия дар и е необходимо да се знае какви са ежедневните им дейности и какви точно неща пораждат интересът им в отделните стадии на тяхното израстване.

Дарове за по-големи деца – 7-14 години


Школото – точно това е територията, където се сформират личните и цялостните интереси на малчуганите.

Малчуганите са навън от дома си и общуват в по-широк обществен кръг, като пряко и непряко си влияят взаимно.

В средата на учебните заведения учениците се сдобиват известна независимост и създават своите индивидуални предпочитания и интереси.

В този етап ще можете да изберете дар за детенцето по 2 критерия: Точно какви занимания допадат на детето? Какво реално се харесва от повечето малчугани? Във 2-рия случай най-вероятно става въпрос за артикули от реклами.

Подаръци точно преди училище

Заниманията в предучилищния етап подготвят детенцето за прехода от развлеченията към отговорностите. В този момент малчуганите добиват умения и познания, прилагащи се в по-трудни игри – такива с въпроси и отговори, артикули с управление от разстояние, компютърни игри, сложни пъзели и конструктори.

Хубави подаръци за мънички деца

В годините между 3 и 5 дечицата освен, че пресъздават абсолютно всички дейности на мама и татко, те развиват и свои собствени сценарии. Тези са така казаните игри с ролеви характер, където те са създатели и членове на най-различни обстоятелства от света, който ни заобикаля.

Най-желаните дарове за дечица между 3 и 5 години са конструкури и мозайки, книжка за рисуване и оцветяване, пластелин и други от подобен тип.

Подобен тип дарове разрешават на дечицата да подобряват своите собствени творчески умения като се веселят.

Дарове до възраст на 3 години


Между 12 мес и 3 години дечицата сериозно изследват средата, която ги заобикаля, като пример пренасят, бутат, разглобяват и дърпат абсолютно всичко, което им попадне в ръчичките.

Най-желани за играене са дървените играчки примерно кубчетата, строителни конструктори с големи части, нанизващи се играчки (низанки), камиончета и артикули за бутане и дърпане, мозайки за малки дечица и други.

Важно е да търсите игри, като ще развият и провокират детското въображение.

Подаръци за бебенца

За бебчетата е необходимо играчките да развиват координирането между очи и ръце, слух, умение за разпознаване и други. Най-желани за дадената цел и най-удачни са музикални играчки, дрънкалки и плюшени играчки, приличащи на животинки.

Бебчетата пробват несъмнено всичко на вкус и е важно играчките да не съдържат мънички детайли, които биха могли да погълнат.

Разгледай на: детски гардероби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *