laser hair removal

Продецурата по епилация с лазер – безболезнена, ефективна, безопасна

Запитването за дълготрайно, безболезнено и ефективно отстраняване на космите на тялото стои на дневен ред от години и вълнува все повечко съвременни жени и мъже. За първи път обаче този въпрос среща правилния си отговор и той се нарича лазерна епилация.

Цялата процедура по лазерна епилация е обработване на космените фоликули благодарение на прецизно отправени импулси с лазер. Всичко това оказва влияние върху самия растеж на косъма и респективно дава значително по-дълги резултати от останалите методи по премахване на космите, предлагани до сега.

За какъв тип окосмяване и кожа е надеждно третирането епилацията с лазер?

Краткият отговор е – цялата процедура е подходяща за всеки тип окосмяване и кожа. Днешните системи с лазер вършат работа с много различни дължини и видове на импулси с лазер. Точно това осигурява напълно ефективно и безопасно въздействие, също върху светлите и тънки косми, охарактеризирани за белите типове кожа, така и на по-тъмни косми, имащи обикновено мъжете и жените с по-тъмен фототип. Най-често процедурата по лазерна епилация се прави от експерти, като начално уточняват типа на кожата и окосмяването, и съответно оценяват какъв вид импулс с лазер би действал най-точно в конкретния случай. На лице са също така и нови типове апаратура, съвместявайки в себе си различните норми за епилация с лазер, по този метод достигат оптималните потенциални ефекти за постоянно премахване на космите.

Какви точно зони на тялото ни могат лесно да са обработвани с лазерна епилация?

Процедурата по епилация с лазер е възможна за абсолютно всяка една зона на тялото ни, в това число и най-деликатните като лице, гърди, предмишници и триъгълник. Както казахме вече, успешността на метода не се влияе от типа на окосмеността. Това е валидно и за безопасността и – тя е гарантирана и пълна, без значение от разположението на окосмяването.

Точно колко операции с лазерна епилация трябват за придобиване на постоянно отстраняване на космите?

Скоростта, за която ще се постигне мечтания резултат, е субективна и главно зависи от условия като тип на кожата, хормонален фон на тялото и фаза на растеж на косъмчето по време на цялата процедура. Най-често при много пациенти серията процедури с лазерна епилация постига търсен ефект между шестата и осмата процедура.

Болезнена ли е процедурата?

Съвременните лазерни технологии са направени така също, за да гарантират максимален комфорт за пациента по време на лазерна епилация. Усещането, което бихте преживели по време на процедурата, би могло да е обяснено точно като слабо пощипване, но по никакъв начин не бихме говорили за изпитване на болка. Приставките, с които се върши работа, имат специализирани устройства за изстудяване, а това прави подлагането на епилация с лазер безопасно и безболезнено, а локалната упойка – напълно ненужна.

За повече информация: премахване на бенки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *